Riktiga bingohallar

Bingo i riktiga bingohallar

Det finns som bekant många fördelar med att spela bingo online, exempelvis tillgängligheten dygnet runt var som helst och att man slipper störningar från de andra bingospelarna. Trots detta finns det fortfarande många som föredrar att spela bingo i riktiga spelhallar. Det kan handla om äldre människor som föredrar att spela så som de är vana och som inte är så duktiga på datorer och mobiltelefoner eller människor som vill sponsra en lokal idrottsförening eller liknande. De bingohallar som finns ger ofta en del av vinsten till ideella föreningar.

Bingo i Stockholm

Det finns massor med olika bingohallar i Stockholm. Vi rekommenderar speciellt Bingo Fridhemsplan, som ligger på S:t Eriksgatan 31. Denna bingohall kallas ”bingohallarnas Rolls Royce”. Här finns bingospel i två våningar och också ett mycket trevligt café med god mat, kaffe, bakelser med mera. Här finns storbingo på såväl dag- som kvällstid samt variantbingo från morgon till kväll. Ännu en bra bingohall i Stockholm är Bingo Hötorget, som kanske rentav är Sveriges mest centrala bingohall, då den ligger i tunnelbaneplanet på Hötorget under korsningen Kungsgatan/Sveavägen. Denna hall öppnades redan 1971, så här har man kunnat spela bingo i mer än 40 år.

Bingo i Göteborg

I Göteborg finns det bland annat bingohallar i Majorna, Redbergsgården, Angered och Grand på Kungsgatan 47. Det är lätt att ta sig till alla dessa hallar, antingen med bil eller med kollektivtrafik. Hallarna i Redbergsgården och Angered är rökfria, men det finns tillgång till rökrum. Hallen i Majorna är en av Sveriges äldsta bingohallar, medan den i Grand är den mest moderna med spel med ny teknik och en spännande spelplan.

Bingo i Malmö

Även i Malmö finns det flera olika bingohallar för den som vill spela bingo i Skånes metropol. Du kan bland annat välja mellan Blå Hallen på Södra Förstadsgatan, Triangelns Bingo på Spångatan, Kungsbingo på Friisgatan och Palladium på Södergatan.

Bingo i övriga Sverige

Det finns bingohallar i nästan alla städer i vårt avlånga land. Om du inte befinner dig i Stockholm, Göteborg eller Malmö kan du till exempel spela i Borlänge, Söderhamn, Avesta, Jönköping, Skövde och Västerås.